top of page
Caută

ALEGE MARIMEA CORECT!

Actualizată în: 18 iun. 2020

Exista o solutie si pentru aceasta dilema la fel de simpla si rapida. Va trebui sa iti masori piciorul. Iti explicam imediat si cum sa faci cat mai corect aceasta masuratoare.
Cum imi stabilesc marimea?

Pentru a-ti stabili marimea potrivita stai pe o podea dreapta cu calcaiul lipit de un perete sau de o margine dreapta.

Lungimea piciorului

Masoara lungimea piciorului cu o rigla intinsa pe podea, pe interiorul piciorului, de la calcai pana in varful degetelor. Pozitioneaza un obiect cu o margine dreapta in fata degetelor, atingand varful celui mai lung deget. Citeste apoi marimea de pe rigla acolo unde marginea obiectului o intersecteaza. (VEZI IMAGINEA DE MAI JOS)Alegerea marimii

Daca lungimea piciorului este intre marimi, va recomandam sa alegeti marimea mai mare. În cazul in care veti observa ca un picior este mai lung decat celalalt, este ceva normal, va rugam sa alegeti marimea mai mare.


Nu trebuie sa te ingrijorezi, intotdeauna exista o solutie! Poti returna produsul in termen de 14 zile, indiferent de motiv !


Enjoy L’Ǝscarpe!


7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Instructiuni de intretinere

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE In magazinul nostru gasiti DOAR PRODUSE ORIGINALE REALIZATE DIN PIELE NATURALA Generalităţi După fiecare purtare, încălţămintea se curăţă şi se pune pe sanuri potrivite ca

Comments


bottom of page