top of page

RETURURI

Principii generale

L’Ǝscarpe pune la dispoziţia clientilor săi posibilitatea returnării produselor cumpărate online de pe website-ul www.lescarpe.ro, in termen de 14 zile, cumpărătorul are dreptul să notifice L’Ǝscarpe că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.

Pentru realizarea returului este necesară prezentarea facturii pe care să fie înscris produsul care se doreşte a fi returnat. Pentru finalizarea returului este necesară furnizarea datelor de identificare (nume, prenume, adresa de domiciliu, număr de contact), conform art.319 din Codul Fiscal şi semnarea dispoziţiei de plată.

Situaţii în care se pot returna produsele:

Dacă produsele pe care le-aţi cumpărat nu sunt mărimea sau culoarea potrivite sau descoperiţi că nu sunt potrivite scopului pentru care le-aţi achiziţionat, L’Ǝscarpe vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora

IMPORTANT!

Pentru a fi acceptate la retur, produsele trebuie să fie noi (să nu fi fost folosite) , cu eticheta ataşată şi în ambalajul original. Transportul produselor se va face pe cheltuiala Dvs.

Analiza retururilor

L’Ǝscarpe îşi rezervă dreptul de a analiza si decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitare in parte.

Procedura de retur

În cazul în care doriţi să returnaţi produsul vă rugăm să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email office@lescarpe.ro cu urmatoarele informaţii: nume si prenume, număr de telefon, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.

De asemenea aveţi posibilitatea de a ne contacta telefonic la număr de telefon  0743772277.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala Dvs. prin intermediul curierului desemnat de către L’Ǝscarpe

bottom of page